Näyttelytyöryhmän toiminta käynnistyi

18.9.2024

SBJ:n näyttelytyöryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmä toimii jalostusjaoston alaisuudessa. Alkuvaiheessa tarkoitus on erityisesti olla apuna kehittämässä beaglein erikoisnäyttelyitä. Ryhmän muodostavat Päivi Valkoniemi-Sjöblom, Maarika Wallenius ja Henriikka Meriläinen. Heidät tavoittaa sähköpostitse osoitteella nayttelytyoryhma@beaglejarjesto.fi.

Tässä ryhmän oma esittely - jäsenten tarkemmat esittelyt voit lukea Suomen Beagle -lehden numerosta 4/2024!:

Onko edessäsi erikoisnäyttelyiden järjestäminen ja kaipaisit vinkkejä, ideoita ja neuvoja? Oletko uuden edessä, etkä ole ihan varma toteuttamisesta? Tai jokin muu tapahtuma, johon toivoisitte ajatusten heittelyä?

Suomen Beaglejärjestön jalostusjaoston alla työskentelevä näyttelytyöryhmä on apunasi silloin, kun on aika järjestää tapahtumia omalla seudullasi! Ydintarkoituksemme on olla paikallisyhdistysten ja kerhojen yhteyshenkilönä tapahtumien järjestämisessä.

Näyttelytyöryhmässä apunasi ovat Päivi, Maarika ja Henriikka, jotka jaksavat ideoida ja kehittää kanssanne. Meiltä uskaltaa kysyä mitä vain näyttelyiden, erkkareiden ja oikeastaan kaiken vähänkin näyttelyihin liittyvien asioiden tiimoilta.

Erikoisnäyttelyiden järjestäminen on yksi loistava mahdollisuus luoda sellainen tapahtuma, joka vetää osallistujia ja katsojia puoleensa. Jos olette ihan uuden edessä, on helppoa huomata, että nyt on apua saatavilla! Miten saataisiin teidän alueen vahvuudet nostettua esille ja luotua tapahtuma, jonka takana voi ylpeydellä seistä?

Voit lähestyä meitä helposti sähköpostilla, niin jutellaan lisää!