Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko   SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ
 ALKUUN  BEAGLE-INFO  HAKEMISTO  JÄRJESTÖ  JALOSTUS  TIETOKANTA  TULOKSIA  FOORUMI  VIESTIT
OhjeOhje  HakuHaku  Omat tiedotOmat tiedot  Yksityiset viestitYksityiset viestit  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään

Kennelliiton jalostustietokannan ajokokeiden tulokset

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Ajokokeet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
TiinaN  Liittynyt: 12 Kes 2012
Viestejä: 21
Paikkakunta: Espoo

LähetäLähetetty: To 18.01.2018 11:13    Viestin aihe: Kennelliiton jalostustietokannan ajokokeiden tulokset Vastaa lainaamalla viestiä

Muutamia kysymyksiä, mitä tässä kauden aikana noussut esiin, koskien ajokokeiden tulosten siirtymistä Kenneliiton tietokantaan:

1. Mitä tapahtuu koetuloksille, mitkä syystä tai toisesta pöytäkirjantarkastaja on joutunut hylkäämään koiratietokannan koetallennusohjelmassa? Meneekö nämä tulokset paperilla kennelliittoon tallennettavaksi tietokantaan vai häviävätkö bittiavaruuteen? Jos menee paperilla, niin onko kennelliittoa ohjeistettu, että nämä tulokset pitää manuaalisesti tallentaa tietokantaan vai ovatko siinä uskossa, että kaikki tulokset tulevat sähköisesti koetallennusohjelman kautta?
2. Onko järjestöllä aikomusta tarkistaa ja pyytää korjaamaan Koiratietokannasta virheellisesti Kennelliiton jalostustietokantaan siirtyneitä tuloksia? Puhutaan sellaisista, jossa oikea tulos olisi BEAJ-- (sulkeminen, luopuminen), eikä BEAJ-0 0p? Näitä nimittäin on jo aika monia jalostustietokannassa.
3. Jalostustietokannasta puuttuu paljon kokeita, mm. alkukauden piirikokeita, kenen vastuulla on varmistaa, että kyseiset kokeet tulevat jalostustietokantaan?
4. Milloinkohan järjestön tietokantaan saadaan tämän vuoden pöytäkirjat tallennettu? Kausi on melkein lopussa ja tietokannassa näkyy yksi koe syyskuulta.

Kennelliiton jalostutietokanta on kuitenkin koiran tietojen virallinen tietokanta, jota monet käyttävät jalostuspäätösten tekemiseen, joten mielestäni siihen pitäsii pystyä luottamaan myös koetulosten osalta. Tällä hetkellä tilanne on toinen. Toivoisin, että järjestö ottaa tähän asiaan kantaa ja mahdolliset virheet koetuloksissa pyydetään oikaisemaan pikaisesti.

Mukavaa loppukautta kaikille beagleille ja omistajille!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Titi Rolin  Liittynyt: 12 Hel 2006
Viestejä: 296
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: Pe 26.01.2018 16:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olisi kiva saada tietää vähän missä mennään tällä hetkellä tietokannan päivittämisessä.
Luvattiin ottaa häntä kiinni vuodenvaihteeseen mennessä mutta näköjään siihen ei resurssit ovat riittäneet.
Ymmärrämme kaikki että tätä hoidetaan vapaehtoisvoimin ilman korvausta mutta silti olisi kiva saada tilanteesta infoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Tero  Liittynyt: 18 Hei 2011
Viestejä: 346
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Ti 30.01.2018 21:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Titi Rolin kirjoitti:
Olisi kiva saada tietää vähän missä mennään tällä hetkellä tietokannan päivittämisessä.
Luvattiin ottaa häntä kiinni vuodenvaihteeseen mennessä mutta näköjään siihen ei resurssit ovat riittäneet.
Ymmärrämme kaikki että tätä hoidetaan vapaehtoisvoimin ilman korvausta mutta silti olisi kiva saada tilanteesta infoa.


Hei Titi,

tietokannan päivittäminen on ollut tällä kaudella totaalisen surkealla tolalla. Henkilökohtainen ajankäyttöni kaikkeen harrastetoimintaan on ollut käytännössä nolla edellisestä kesäkuusta alkaen. Se ei ole mikään selitys kun näitä hommia täytyy tehdä kun on toimeen tarttunut. Sanon vain sen, että näiden järjestön hommien hoitaminen on kuitenkin välittömästi listalla ykkösenä kun saan aikaa raavittua kasaan. Varttitunnin tai puolentunnin aikarakosessa en näitä tee yhtään. Kiireessä kun tekee niin korjata saa sitten myöhemmin = reilusti tuplatyö.

Missä mennään juuri nyt? Olen saanut vielä tukon kirjeitä syksyn aikana ja kokeita on myös tehty koetaltiointiohjelmalla ja ne löytyvät sitten sähköisessä muodossa. Olen nyt läpikäynyt noita edellämainittuja kokeita ja korvamerkannut niitä joko tuplina tai pelkästään paperisina versioina.

Tulen pitämään seuraavalla viikolla ainakin yhden vapaapäivän, että saan noita kokeita siirrettyä tietokantaan. Yhdessä päivässä saa jo paljon aikaan ja lisää sitten naputellen aina iltaisin pienempinäkin pompseina.

On totta, että lupasin vuoden loppuun mennessä ajaa tilanteen kiinni. Olen tuohon viestiin unohtanut vastata, että eipä onnistunutkaan. Minulla meni vielä joulukuu aivan täysin palkkatöissä kun perehdytin uutta kaveria omille hommilleni (lopultakin tuli lisäresurssia) ja jouduin kuitenkin tekemään vielä normityötkin pois.

Takuulla kaikkia harmittaa tämän vuoden kaltainen tilanne. Kaikki ketkä luette tätä viestiä ja olette asiasta harmissanne niin voin sanoa sen, että niin olen minäkin. Järjestelmä ei näin toimiessaan palvele yhtään ketään.

Nyt alkaa hommat näyttämään paremmalta ja on käytössä aikaa ajaa tilanne kiinni. Mikäli jokin teistä kuvittelee, että loppuko into kun koirani menehtyi niin noilla asioilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Into ei ole loppunut. Edellytykset vain tehdä asioita katosivat.

Topi kirjoittikin pääkirjoituksessaan, että seuraajaa tähän hommaan oltaisiin vailla. Mikäli tiedätte alueellanne mahdollisesti halukkaita ja kykeneviä henkilöitä niin eikun vain rohkeasti minuun yhteyttä.

Sähköpostia tero.honkanen[a]beaglejarjesto.fi tai soittamalla 16.00-19:00 väliin 040 737 61 83. Tuohon aikaan tavoittaa parhaiten, mutta soittelen kyllä takaisin jos minuun on otettu yhteyttä enkä voi vastata. Arkisin ei päiväsaikaan ole mahdollisuutta kertoa pidempiä tarinoita tästä hommasta. Viikonloppuisin tavoittaa tietysti aivan normaalisti päivälläkin.

Tekstiviestit ja vastaavat tsättiviestit voitte unohtaa. Niitä en naputa takaisin kun sen jälkeen ei muuta tarviakkaan tehdä. Joko mailia tai soittamalla. Jälkimmäinen tulee ennemmin tai myöhemmin eteen kuitenkin ja puhetaitoa tässä hommassa tarvitaan.

Tilanteen tiimoilta pahoittelut kaikille harrastajille.

Tiinan kysymyksiin en kaikkiin osaa vastata, mutta selvittelen ne ja laittelen kommenttia. Aikajanaa en osaa sanoa kun en tiedä milloin saan vastauksia tahoilta, jotka noiden kysymysten takana ovat.

-Tero Honkanen
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Ajokokeet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Suomen Beaglejärjestö - Finska Beagleklubben r.y


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group