Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko   SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ
 ALKUUN  BEAGLE-INFO  HAKEMISTO  JÄRJESTÖ  JALOSTUS  TIETOKANTA  TULOKSIA  FOORUMI  VIESTIT
OhjeOhje  HakuHaku  Omat tiedotOmat tiedot  Yksityiset viestitYksityiset viestit  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään

Beaglen pennut Juvalla (3+3)

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Koe- ja näyttelytulos vaaditaan
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
malmol-9  Liittynyt: 03 Jou 2006
Viestejä: 143
Paikkakunta: Juva

LähetäLähetetty: Ti 16.07.2019 17:43    Viestin aihe: Beaglen pennut Juvalla (3+3) Vastaa lainaamalla viestiä

Varattavissa 14.7.2019 syntyneitä pentuja seuraavasta yhdistelmästä:

Isä: KVA Papiniemen Herman, FI23324/12
Emä: Peräpöksän Kata, FI44668/14

Pentueen sukutaulu:
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI44668/14&ReknoI=23324/12

Molempien vanhempien takaa löytyy todella vahvat menestyneet periyttäjä suvut. Tämän linjan koirat ovat olleet ainakin riittävästi esillä kaiken tasoisissa kisoissa. Niitä ei ole pidetty vakan alla, jolloin niiden koetuloksiin pääsee jokainen halutessaan tutustumaan.

Kata on täysin jänistä hakeva ja ajava koira, se ei ole tähän päivään mennessä vielä herätellyt yö jäljelle. Ajossa se on ollut liian tiukka äänestään, joka on vaikuttanut tähän asti käytyihin koe suorituksiin. Viimeisessä käymässään kokeessa ajettava nähtiin yhteensä viisi kertaa ensimmäisessä erässä ja toinen erä jäi tyhjäksi, joskaan jalossa ei pyöritty.

Koirieni työskentelyyn pääset näin luppoaikanakin tutustumaan Youtuben kautta kirjoittamalla hakukenttään Olavi Malmberg. Sieltä löytyy videoita Katan työskentelyistä ja Katan emän Pimpulan työskentelyjä mm. Kajaanin SM.stä sekä maaottelusta Uudestakaarlepyystä ja monia muita eri koirieni videon pätkiä.

Näiden kahden kennelin kasvatustyö ja koirat huomioitiin myös viimeisessä rotujärjestömme vuosikokouksessa kasvattaja -ja periyttäjä palkintojen muodossa.

Yhdistelmää ei ole suunniteltu aivan silmät ummessa, ja näin on odotukset myös sen mukaiset. Pentuja en myy tietoisesti ihan kelle vaan.... niitä on jo alustavasti kyselty ja jopa varailtu, mutta tulen olemaan aika pidättyväinen niiden luovutuksen suhteen. Seurakoiraksi suosittelen jo näin etukäteen aivan erirotuista koiraa kuin beagle. Tavoitteeni on löytää pennuille ainakin metsästystä harrastavat kodit, mutta aina parempi jos taloudessa olisi kiinnostus myös vähän syvällisempään jalostukselliseen työhön.

Pennun hinta on 1000 € /pentu joka sisältää rekisteröinnin, sirutuksen, madotukset, eläinlääkärin tarkastuksen, pentupaketin ja tietysti kaiken mahdollisen tuen onnistuneen toimivan koiran eteen.

Hermannista tietää tarkemmin kertoa Juho Lehtoranta, puh: 0451368146, Katasta sekä sen pentueesta Olavi Malmberg, Vanha-Juvantie 67, 51900 Juva, puh. 050-4010019.
Sähköposti: olavi.malmberg@pp.inet.fi.

Olen lukenut ilmoittamista koskevat säännöt ja sidoudun niitä noudattamaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Koe- ja näyttelytulos vaaditaan Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Suomen Beaglejärjestö - Finska Beagleklubben r.y


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group