Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko   SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ
 ALKUUN  BEAGLE-INFO  HAKEMISTO  JÄRJESTÖ  JALOSTUS  TIETOKANTA  TULOKSIA  FOORUMI  VIESTIT
OhjeOhje  HakuHaku  Omat tiedotOmat tiedot  Yksityiset viestitYksityiset viestit  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään

KOKOKAUDEN KOE

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Yleinen keskustelu
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
imppa  Liittynyt: 25 Lok 2006
Viestejä: 231
Paikkakunta: Kajaani

LähetäLähetetty: La 22.12.2018 14:06    Viestin aihe: KOKOKAUDEN KOE Vastaa lainaamalla viestiä

Ensiksi HYVÄÄ JOULUA kaikille beagleihmisille !
Juuri kotiin kannetussa BEAGLE lehdessä Topi ilmasi huolensa kokokauden kokeen heikosta suosiosta. Tunnen parhaimmin nämä omat palkiset ja koeharrastuksen tilan täällä. Koekäynnit ns. pitkässä kokeessa ovat totaalisesti romahtaneet kaikkien ajavien rotujen osalta. Kahdenviikon kokeessa saattoi olla yli 20 koiraa useasta eri rodusta ja kun kokeita järjestettiin niin, että käytännössä joku koe oli aina menossa, niin siitä voi laskea osanottomäärät. Kuluvan koekauden aikana kaikkiaan tuskin päästään samaan 20 koiran määrään, mikä oli yhdessä kahdenviikon kokeessa. Valitettavasti nyt näyttävät toteutuvan kaikki ne uhkakuvat, joiden perusteella SBJ:n vuosikokous koemuodon ensimäisellä kerralla hylkäsi
Olen keskustellut asiasta paikallisen SAJ:n hellituksen jäsenen kanssa ja sama syöksy osanottajamäärissä on tapahtunut valtakunnallisesti myös ajokoirien osalta.
Koemuotohan tuntuu ensinäkemällä suorastaan ihanteelliselta ja sitä se on tietysti myös käytännössä meidä kokeneiden harrastajien osalta. Me tunnemme paikalliset palkintotuomarit, ylituomarit ja kokeen kulun kaikenkaikkaan. Usein myös tarvittava koemateriaali on hallussa. Tilanne on paljon hankalampi ensikertalaiselle tai muutoin koetoimintaa vähemmän tuntevalle, Tähän kynnykseen on käsittääkseni nyt törmätty. Lisäks täällä pitkien matkojern alueella voi koemateriaalin ja palkintotuomareiden kuljettelu aiheuttaa kustannuksia. Meillä on myös valtion mailla pääsääntöisesti metsästäviä, eikä sieltä voi mitään maastoa varata koetta varten. Ainakin täälläpäin oli kahdenviikon kokeen järjestäjällä tarjota koemaasto, ellei koirakolla itsellä sopivaa ollut. Tässäpä pohtimista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MakeW  Liittynyt: 26 Lok 2006
Viestejä: 96

LähetäLähetetty: Pe 28.12.2018 22:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toiseksi Parempaa Uutta Vuotta kaikille ajokoeharrastajille, rodusta viis!

Kyllä nämä säännöt ja ohjeet ainakin karsivat enimmän innon koekäynneistä. Kun 1990-luvulla yritettiin uudistaa metsästyksenomaisuuteen, niin nyt pitäisi jo puuttua paljon muuhunkin.

Me vanhat harrastajat ollaan muutenkin pudottu kehityksen kulusta, mutta nuoret eivät onneksi ja vaativat kyllä uudistuksia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tero  Liittynyt: 18 Hei 2011
Viestejä: 383
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Ma 07.01.2019 23:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ajavilla vain ei tunnu ottavan tulta tämä homma. Täällä foorumin syövereissähän on juttua kun tuota asiaa puitiin aikanaan kun se oli vuosikokoukseen tulossa.

En halua jeesustella jälkikäteen, mutta osaksi varmasti vaikuttaa se "aikarajattomuus" tuossa hommassa mitä täälläkin kommentoin. Kynnys jättää lähtemättä on vain isompi kun ei ole semmosta tiettyä aikaväliä. Uusi koemuoto on vähän liian lavea. Sitä päivää parempaa vaan odotetaan. Toki nyt on joitakin kokokauden kokeen tuloksia tullut lisää, mutta ei olla likikään pitkän kokeen lukemissa. Vaikka miten yrittää katsoa.

Tässä voisi olla nyt isoa porkkanaa paikallisyhdistysten tasolla. Tuoda asiaa esille ja olla avuksi uusille parhaansa mukaan. Vai onko tuossa ongelma vielä koemuodon uutuus vai mikä ihme? Sudet tms. ei tätä selitä kun muutoin koekäynnit suhtkoht linjassaan, karkeasti siis.

Hirvikoirapuolella taitaa tämä koemuoto porskuttaa oikein hyvinkin. Liekkö siellä ollut alkukankeutta aikanaan?

Minulle ei ole väliä onko kokokauden- vai pitkäkoe. Jahka vain saadaan niitä koiria viivalle. Erityisesti uutta porukkaa.

Mitä juuri sinä (kuka luetkaan tätä) voisit tehdä sen eteen, että saisit kokokauden kokeeseen osallistumaan koiria?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
malmol-9  Liittynyt: 03 Jou 2006
Viestejä: 156
Paikkakunta: Juva

LähetäLähetetty: Ti 08.01.2019 10:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaikkiin koekäyntien määriin ovat vaikuttaneet liian nopeat muutokset alalla. Me iäkkäämmät oudoksumme yleensä mielestämme liian suuria muutoksia. Kuitenkin meillä ja teillä on olevinaan homma jotenkin hanskassa muutoksista huolimatta, mutta näinhän se ei kuitenkaan kaikkien aikaisemmin mukana olleitten osalta aina ole. Tarkoitan ylituomareita, koevastaavia, sihteereitä jne. ja nimenomaan kun nuoria osaavia tämä homma ei kiinnosta.
Sähköinen tallennus järjestelmä esimerkiksi vei jalat alta pois liian suurelta osalta iäkkäämmiltä aktiivi harrastajilta. Tarkoitan nimenomaan niiltä henkilöitä, jotka aikaisemmin pääsääntöisesti näitä rattaita pyöritti.
Luontaisen poistuman ymmärtää jokainen, sillä meillä kaikillahan se on jossain vaiheessa edessä. Osa meistä ja teistä lähes takkinsa tyhjentäneistä, vannoutuneista pitkän linjan koiramiehistä ja naisista on nyt jo näistä kuvioista sivussa. Syyttä ennenaikaiseen sivuun loikkaamiseen ei tarvitse pohtia sen pitempään, kun ei vaan ole riittävää intoa enää lähteä niin suuria muutoksia opettelemaan ja sen takia uusia tarvittavia laitteita hankkimaan.

Tuoreimmin tästä asiasta puhuttiin viimeksi ollessani ylituomarina Pieksämäellä. Siellä keskustelu johti lopulta siihen että jos jollekin sellaiselle ylituomarille jolla ei olisi mahdollisuutta sähköiseen tietojen tallentamiseen, niin hän voi toimittaa koepaperit entiseen malliin postin välityksellä koepöytäkirjojen tarkastajalle ja hän siirtää ne sähköiseen muotoon eteenpäin siirtoa varten.
Tämmöisen esityksen teki meidän alueen ajokokeiden pöytäkirjan tarkastaja tietäen, että menemme tämän asian suhteen pylly mäkeen.

Mutta näin arvelimme saavamme pelastettua edes jonkin henkilön uppoavasta laivasta. Tässä tartuin vain yhteen ongelmaan alkuperäisen otsikon osalta.
Luulen tunnistavani myös muita tähän asiaan liittyviä epäkohtia, kuten tämän paljon otsikoissa olevan petoasian, porukoiden ikääntymisen, nuorien kiinnostuksen puuttuminen, riistakantojen heikentyminen jne.

Ei kait meillä Suur-Savolaisilla ole perimässään liraus samoja geenejä verrattuna teihin Kainuulaiset, kun hieman epäilevästi lähdettiin mukaan esim. tuohon kokokauden kokeeseenkin. Vai näkyykö ne meidän geenien periytyvyys vielä pahemmin sähköisen tallennusjärjestelmän hyväksymisessä, johon me ei ainakaan Suur-Savossa saatu riittävän laajasti koulutusta.
Vaan nythän minä taisin löytää selityksen tulleeseen ongelmaan. Meiltähän on viekoiteltu se älykkäämpi porukka jo sinne ruuhkasuomeen ja me loput sitten rypistelemme täällä kakat housuissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tero  Liittynyt: 18 Hei 2011
Viestejä: 383
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Ke 09.01.2019 10:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

malmol-9 varmasti on vaikutusta asialla josta kirjotit.

Onko silti nuo järjestävän pään ongelmat (pää)syy vähäisiin tai suht vähäisiin koemääriin kokokauden kokeessa? Montako kertaa on jokin ylituomari kieltäytynyt vastaanottamasta koetta jos joku on halunnut käydä koiraansa ulkoiluttamassa? Puhumattakaan tuomareista joita on kysytty kokeeseen.

Jotenkin vain tuntuu, että tämä koemuoto ei näy missään. Vaikka se tietysti näkyykin. Pitkätkokeet oli niin selkeästi koekalenterissa esillä. Ite erityisesti kun kahtoo siitä päivästä eteenpäin kalenteria mitä elää just kahteluhetkellä. Kokokauden koe on siellä ylhäällä jossain ja päivämäärästä X eteenpäin on vain normikokeita joihin ei uskalleta sitten lähteäkkään. Ennenhän ne pitkätkokeet näkyi tuossa "tulevaisuuteen" katsottaessa.

Korjatkaa jos olen väärässä tuon suhteen.

Suur-Savossa näkyy olevan paljon startteja tässä koemuodossa, joten siellä homma pelaa.

En tarkoita väheksyä viestisi sisältöä. Osittain mukana ollut noissa jutuissa ja kaljuun meinaa rakkulaa takaraivoon tulla kun saa välillä päätään raapia uusien juttujen kanssa.

Vai onko noiden hankalien asioiden takia ns. aktiivit hiljentyneet ja tilanne olisi sama vaikka olisi vielä vanha ns. pitkäkoe käytössä? Eli ei sitä markkinointia tai imua ajokokeisiin ole jos niihin ei houkutella uusia tai vanhoja harrastajia? Vähäinen määrä mitä olen tarinoinut muiden harrastajien kanssa niin aika useinhan sitä alkaa se eikun kokeisiin vain puhelu. Osa lähtee ja osa ei.

Tämä kuten moni muukin asia on aivan takuulla monen jutun summa. Savossa suokkipuolella oli vähintään romahdus pitkienkokeiden määrässä kun kokokaudenkoe tuli käyttöön. Asenteet, muutos, mitä ihmettä ikinä liekkään romahdutti käyntimäärät tuossa koemuodossa. Nykytilannetta en tiedä. En ole seuraillut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
asippa  Liittynyt: 30 Lok 2005
Viestejä: 59
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: Ke 09.01.2019 15:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koetin poimia Beaglein ja Suomenajokoirien koekäynnit vuosittain Kennelliiton tietokannasta vuodesta 1998 lähtien. (virheet mahdollisia/todennäköisiä)

Prosentuaalista kehitystä on verrattu 1998 tasoon.

Suomenajokoirien luvut on mukana siksi, että ne mahdollisesti kuvaisivat yleistä muutosta mielenkiinnossa ajokoetoimintaa kohtaan.

Noiden lukujen valossa beaglet ovat "kohtuulliisesti" säilyttäneet koekäyntien määrät 1998 tasoon verrattuna, vaikka yleinen mielenkiinto ajokoetoimintaan olisikin hiipunut, eikä sitä "vanhaa hyvää aikaa" juurikaan näy.

Uskoisin, että sääntöihin liittyvä kehitystä ja rohkeitakin kokeiluja kannattaa harkita myös jatkossa._____ BEAJ _________ AJOK
1998 | 461 | +0,00 % | 5544 | 0,00 %
1999 | 434 | -5,86 % | 5152 | -7,1 %
2000 | 412 | -10,6 % | 4990 | -10,0 %
2001 | 378 | -18,0 % | 3972 | -28,4 %
2002 | 290 | -37,1 % | 3377 | -39,1 %
2003 | 331 | -28,2 % | 3742 | -32,5 %
2004 | 329 | -28,6 % | 3960 | -28,6 %
2005 | 415 | -10,0 % | 4299 | -22,5 %
2006 | 434 | -5,86 % | 4157 | -25,0 %
2007 | 432 | -6,29 % | 4289 | -22,6 %
2008 | 386 | -16,3 % | 4353 | -21,5 %
2009 | 429 | -6,94 % | 4490 | -19,0 %
2010 | 329 | -28,6 % | 2985 | -46,2 %
2011 | 410 | -11,1 % | 3565 | -35,7 %
2012 | 374 | -18,9 % | 3801 | -31,4 %
2013 | 398 | -13,7 % | 3483 | -37,2 %
2014 | 486 | +5,42 % | 3774 | -31,9 %
2015 | 520 | +12,8 % | 3407 | -38,5 %
2016 | 398 | -13,7 % | 2920 | -47,3 %
2017 | 405 | -12,1 % | 2498 | -54,9 %
2018 | 403 | -12,6 % | 2186 | -60,6 %


Oisko tuolla vuosituhannen vaihteen jälkeen tapahtuneella positiivisella kehityksellä jotain tekemistä 1 päiväisiin kokeisiin siirtymisen kanssa?
Voisko noista luvuista päätellä muuta sääntömuutosten vaikutusta koekäynteihin?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tero  Liittynyt: 18 Hei 2011
Viestejä: 383
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Ke 09.01.2019 16:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuossa muutamia koekausien lukuja niin saadaan vähän kiinni miten muutos astui voimaan. Vuositasolla vähän sotkee.

Kausi, Kokeita yhteensä, PK/KK lukumäärä koekauden koemäärästä, PK/KK koemäärä prosentteina koekauden määrästä

2013-2014 478, PK 132, PK% n. 28%

2014-2015 462, PK 100, PK% n. 22%

2015-2016 529, PK 103, PK% n. 20%

2016-2017 410, PK 82, PK% n. 20%

2017-2018 405, KK 41, n. 10%

2018-2019 344, KK 43, n. 12,5% HUOM! Kausi vielä kesken!!

2018-2019 tietysti vielä kesken, mutta jo nyt näyttää hyvältä ja toki loppukaudesta niitä pakkoykkösiä kokeillaan hankailla seuraavaa kautta ajatellen.

Otan pienet oikeudet mahdollisiin virheisiin kun hätäpäissäni tässä näpyttelin ennen penskan hoidosta hakua, mutta en malttanu olla osallistumatta Very Happy Very Happy Kirjottelen korjauksia jos jotain huomaan, mikäli ei mitään kuulu niin noin se sitten suunnilleen on. Muokkaan tätä viestiä ja laitan lihavoituna korjaukset jos niitä on.

Asippan kommentista olen samaa mieltä, että koekäyntimäärät yleisesti ovat hyvässä suunnassa tai pysyneet tasaisena. Hämärä muistikuva vielä olisi, että eri koirien määrät on ollut nousussa. Ei siis muutamien hankaamina nostella käyntejä.

Tarkastan vielä iltasella nuo luvut, että ovat suunnilleen oikein. Isoja ei pitäisi olla, mutta ainahan se jokin takaovi on savolaisena raolleen jätettävä.

Tuon mukaan noiden kokokauden kokeiden osuus on pienentynyt puoleen edellisestä kaudesta kun muutos astui voimaan. Koekäyntejä kun kuitenkin kokolailla saman verran noina kausina.

En viiti nyt selvitellä monenko eri yksilön osalta nuo pitkienkokeiden tai kokokauden kokeiden tulokset muodostuvat.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
malmol-9  Liittynyt: 03 Jou 2006
Viestejä: 156
Paikkakunta: Juva

LähetäLähetetty: Ke 09.01.2019 23:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Suur-Savolaisista ylituomareista noin neljännes taitaa ottaa pitkiä kokeita vastaan, vaikka kaikilla meillä oikeus siihen olisi. Osa on sanonut ihan suoraan ettei lähde ottamaan pitkän kokeen suorituksia vastaan. Osa on ilmaissut koemuodon olevan niin epäluotettavan ettei niitä pitäisi kenenkään ottaa vastaan.
Itse olen yrittänyt ainakin omalta osaltani toimia niin että tällä koemuodolla olisi tulevaisuutta. Olen hommannut usein maastot ja jopa tuomarit niihin ja ollut valvomassa tuomarityöskentelyä niissä. Minusta beagleporukka on mieltänyt ylituomarin mukana olon paremmin verrattuna ajokoira porukoihin.
Mitä tulee vielä tuohon kokeissa käyntien hiipumiseen.... nykyaikainen nuorempi väestö laskee ajankäytön aivan erilailla verrattuna meidän omaan ikäluokkaamme. Suurin osa työssä kävijöistä on sellaisen työpaineen alla ettei ne enää kehtaa harrastuksillaan taakkaa lisätä.
Ja loppujen lopuksi eihän tässä ole kuitenkaan kysymys pelkästään kokokauden koe suoritusten hiipumisista, sillä onhan noita normikokeita peruttu yhä enenevissä määrin osallistujien takia.
On havaittavissa jossain tapauksessa järjestäjien olevan melko haluttomia järjestää sellainen koe mihin ei ole ilmoittautunut kuin kolme koiraa. Tämmöinen koe jätetään mielellään pitämättä, kun siitä ei ole muuta kuin menoja järjestäjille.
No näissä tapauksissa voisi olla järkevää houkutella ne vähäiset koirat sitten yhteiseen kokokauden kokeeseen. Tosin kaikille siitä ei ole mitään hyötyä, kun tuloksista vain yksi ykkönen kelpaa valioarvoihin nähden. Onko vielä edessä se aika että esimerkiksi pitkistä kokeista joudutaan hyväksymään useampi ykkönen tai jopa lisättäisiin ykkösten määrää pitkien kokeiden osalta molemmilla roduilla yhdellä, eli beaglella neljä ja viisi suomen ajokoirilla tai suhteuttamaan ykköset erilailla nykyiseen verrattuna.
Siitähän ne sitten taas kokeissa kävijämäärät alkaisivat lisääntymään ja tämä pattitilanne laukeaisi. Tosin ylituomareitahan tämä työllistäisi sitten aika kohtuuttomasti. Taidanpa vaivata päätäni aivan turhaan kun tämä ei ole minun päätettävissä, tosin voinhan tyhjään päähäni tehdä lisää tilaa muille asioille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha  Liittynyt: 11 Lok 2005
Viestejä: 355
Paikkakunta: Järvenpää

LähetäLähetetty: Pe 11.01.2019 21:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos ei ihmiset uskalla lähteä kokeisiin kun on heikot koirat verrattuna facebook-koiriin jotka ajaa vuorokausitolkulla...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tta  Liittynyt: 17 Lok 2005
Viestejä: 10

LähetäLähetetty: Pe 11.01.2019 23:14    Viestin aihe: koko kauden koe Vastaa lainaamalla viestiä

Very Happy Jospa koeasiakkaat haluavat kokea yhdessä olemisen tunteen ja normikokeen kilpailufiiliksen.
Muutoinkin yksinäistä puuhaa ajokkimetsästys/-treenaaminen. Koettelu tuomareiden kanssa ei juuri poikkea normaalista metsästyspäivästä kavereiden kanssa...halutaan ehkä jotain lisää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Corner  Liittynyt: 27 Mar 2007
Viestejä: 722

LähetäLähetetty: Su 03.02.2019 12:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koekäyntien määrän tarkkailussa varmaan on koko ajan pidettävä silmällä myös rekisteröintien määrää. Niin beagleissä kuin suomenajokoirissakin on kehitys ollut kovasti laskusuunnassa.

Muistan itse olleeni skeptinen koko kauden kokeen suhteen mutta voihan se olla, että tulevina vuosina innostus nousee.

Mitenkäs sitten käy tilastojen kanssa, jos se (koulutettu tai kouluttamaton) ylituomari on pitkän kokeen tuloksen merkinnyt beaglelle AJOK -tulokseksi? Itsellä on kasvatti AJOK1 tuloksella eikä yhteydenotot kennelliittoonkaan sitä BEAJ1 tulokseksi muuta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
malmol-9  Liittynyt: 03 Jou 2006
Viestejä: 156
Paikkakunta: Juva

LähetäLähetetty: Su 03.02.2019 18:24    Viestin aihe: Koe tallennus, liittyen edelliseen viestiin Vastaa lainaamalla viestiä

Otin asian esille meidän Suur-Savon kennelpiirin tulosten tarkastajan kanssa. Eli ei taida tuo järjestelmä olla ihan aukoton (tai sitten en osaa sitä käyttää), sillä meillä ei anna valita beaglein kokokauden kokeita siitä keltaisesta beagle linkistä, eli sitä ei ole nähtävästi sinne perustettu ollenkaan. Niin minä sen ymmärtäisin, kun muiden koeryhmien vastaavat linkit aukeaa vastaavasta keltaisesta linkistä niin kuin kuuluukin. Ja näin pääset muodostamaan koetta ajalle 20.8-28.2 väliselle ajalle, mutta jos beaglein kohdalta tämä kyseinen linkki ei aukea niin ei kait ole muuta mahdollisuutta kuin lähettää koe paperiversiona tai lähettää se AJOK linkin kautta BEAJ tuloksena eteenpäin.
Se on sitten tallennusjärjestelmien ja tulosten tarkastajan ongelma jos eivät osaa erottaa BEAJ, n tulosta AJOK. n tuloksesta kun ne kuitenkin on merkattu lopputuloksiin erikseen ja oikein niin koe- kuin koirakohtaisessa pöytäkirjassa.

Edellisellä kaudella tulokset menivät sinne mihin pitivätkin, kun ne vielä lähetin paperiversiona. Se että pelaako nämä sitten muissa kennelpiireissä, siitä ei mulla ole tietoa.

Muut ennakolta anotut kokeethan tallentuivat mielestäni oikeille koemuodoille niin kuin pitääkin. Se että onko tämmöistä ongelmaa ilmennyt muiden kennelpiirien kokokauden kokeiden taltioinnissa kiinnostaa tietenkin.
Sehän on helppo testata, jos BEAJ linkin alta ei koepäivämäärät 20.8- 28.2 aukea, niin kokokauden koetta ei minun käsittääkseni voi perustaa, mutta voinhan olla väärässäkin kun ei ole niitä kaikki tietävän insinöörin papereita taskussa.

Se että miten vaikeita nämä on sitten oikaista eri tietokantojen kohdalta kohdalleen on sitten eri asia ja kuinka se sitten tapahtuu jos näin on päässyt käymään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mehtokummun  Liittynyt: 27 Tam 2013
Viestejä: 63

LähetäLähetetty: Su 03.02.2019 22:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En tiedä missä on vika siinä tallennushommassa, kun pari pitkää koetta mitä kasvateillani on ollut, niin ne näkyvät kennelliiton järjestelmässä AJOK tuloksena.
Pöytäkirjassa tulostusvaiheessa ne ovat takuuvarmasti olleet BEAJ tuloksia, mutta en tiedä tapahtuuko se pöytäkirjan tarkastusvaiheessa, vai sieltä lähtiessä kennelliittoon.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Corner  Liittynyt: 27 Mar 2007
Viestejä: 722

LähetäLähetetty: Su 03.02.2019 23:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mehtokummun ja minun esimerkit sisältää kolme koiraa ja neljä koko kauden tulosta. Kolme Kainuusta ja yksi Pohjois-Pohjanmaalta. Sinä Olli saat tästä kyllä puhtaat paperit! Sama homma minun kasvatilla kuin Mehtokummuilla, että omistajan käteensä saama koepaperi on ihan oikein, beaj.

KoiraNetin laajempi hakukin tunnistaa beaglelle vain BEAJ1 tuloksen, joten näiden virheellisten merkintöjen hakukin on työlästä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Yleinen keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Suomen Beaglejärjestö - Finska Beagleklubben r.y


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group